Är du bra på allt eller ska du välja genre?

genre in art to concentrate onOm du tror att du verkligen är den som har talangen och har en möjlighet att bli konstnär, ska du givetvis ta reda på detta. Här finns det ingen som helst anledning att inte prova att flyga. En vingklipp fågel kommer i detta fall att vara den som inte upptäcker världen och vad som finns att upptäcka inom det område som intresserar dig. Här kommer du till första steget, och det är att ta reda på vad det är som du verkligen är bra på, eller om du helt enkelt ska klara av att skapa allt.

När du känner att du vill bli konstnär och prova på detta är det nog i de flesta fall så att du känner dig bättre på något speciellt inom detta stora område. I det fallet ska du naturligtvis satsa på just det, till exempel att måla, skulptera eller mejsla i trä. Det brukar i allmänhet vara det som ligger till grund för ditt intresse. Det är så att de som verkligen har talang inom området konst också många gånger kommer vara de som har lättare att byta genre och även skapa bra konst inom olika tekniker.

Nu är det oftast ett faktum att du inte är bra på allt, utan naturligtvis ska du välja en genre inom konsten att koncentrera dig på. Här kan du tänka dig hur det skulle ha gått för Picasso om han helt plötsligt skulle ha börjat skapa glaskonst. Det gjorde han inte av den enkla anledningen att det inte fanns något intresse att göra detta. Möjligen skulle han haft talang om han hade provat men han valde i huvudsak måleriet som sin genre. Precis på det sättet måste även du finna ditt intresse inom konsten och ta reda på vad det är som just du är bra på att skapa.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *